torstai 3. kesäkuuta 2010

Ota riehumalla hiki




Mikin taloudessa on ollut kiireitä eikä mamma ole ehtinyt kirjoitella kuulumisia. Mamma ja isi olivat Kauko-sedän synttäreillä lauantaina 29.5. ja Kokemäen mummu piti seuraa tytöille ja Mikille. Homma hoitui hyvin. Miki sai loppuviikolla matokuurin, koska menee rokotukseen maanantaina 7.6. Huomenna mamma on taas töissä pitkän päivän, kun valvoo pääsykokeita. Mummi tulee Mikin seuraksi ja Riinakin pääsee koulusta jo klo 12. Eilen oli juhlintaa ja hulinaa, kun Siirillä oli 8-vuotissynttärit. Miki oli pentuhkehässä kodinhoitohuoneessa ettei juhlavaatteille kävisi huonosti. Pikku hampailla on ollut kiva tarttua housunlahkeisiin ja hameenhelmoihin. Lauantaina Miki saa matkustaa mamman, mummin ja tyttöjen kanssa Jämijärvelle serkun ylioppilasjuhliin. Isi menee serkkunsa tyttären ylioppilasjuhliin samaan aikaan ja sinne tietysti menee myös Kokemäen mummu. Mikillä ei ole lapsenvahtia emmekä ole vielä hankkineet dog sitteriä. Elina olisi ottanut Mikin Wallen seuraksi muuten, mutta menee itse töihin iltavuoroon ja reissumme kestää kauan.
Kuvassa äidin pikku apulainen. Multasäkit on pakko pitää aitauksen toisella puolella tai Miki tekee niistä selvää jälkeä.




Miki on siis harrastanut päivittäin puutarhanhoitoa, käynyt pikku kävelyllä tien puolella ja kisaillut Mion kanssa. Erityisen hauskaa oli, kun Siirille tuli Amerikasta paketti ja tyhjästä pahvilaatikosta sai puuhamaan. Laatikossa olivat vuorotellen Miki ja Mio, toinen aina ulkopuolella raapimassa samaa kulmaa jota toinen raapi sisäpuolella (kuten videoista voi todeta).
Miki on ottanut pesäkseen kissojen raapimispuun alalaatikon. Sieltä löytyvät kadonneet kengät! Yöt ovat menneet jo kuivina ja ulkona käymättä, mutta muuten niitä vahinkoja sattuu edelleen. Keskiviikkoaamuna Miki pissasi kolme kertaa ja kakkasi kerran sisälle 45 minuutin aikana. Tällaisia "tulostuksia" on onneksi harvemmin. Mammaa hiukan nappasi, kun oli houkutellut poikaa tätä ennen ulkona tarpeilleen puoli tuntia. Mutta pakko oli mennä sisälle laittamaan lapsille aamiaista ennen kouluun lähtöä ja silloin sitä alkoi tulostua...

Tänään Miki on toteuttanut otsikon sanontaa. Viivi-parkakin joutui painiotteesseen ja kiemurteli surkeasti parkuen pakoon. Viivi on pieni kissa ja painaa nippa nappa 3,5 kiloa eli Miki alkaa olla isompi. Mio-kolli onkin meidän perheen todellinen fatboy, sillä sillä taitaa olla jo kahdeksan kiloa rikki. Prinsessa painaa nelisen kiloa. Mamma joutui laittamaan villin lapsen jäähylle hetkeksi, kun jätä-käskyt eivät tehonneet vaan pikemminkin lietsoivat. Niinhän ne viisaammat väittävät, että kielteinenkin huomio on huomiota koiralle. Paras olla siis kuin ei olisikaan.




Prinsessa liittyi seuraamme keskiviikon lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti