maanantai 14. kesäkuuta 2010

Haloo, Miki täällä




Eilen oli taas kerran puutarhanhoitopäivä. Isäntäväki oli kyllä ensin neljä tuntia (!) poissa kotoa synttärijuhlissa Kauttualla ja Miki yksin kotona. No, olivathan kissatkin kotona. Miki tosin oli pentukehässä kodinhoitohuoneessa ja pisu oli tullut pedille. Mikillä on tällainen "pissaan petiini"-ongelma aina välillä. Mamma laittoi pedin pesuun.



Kuvassa Mikin ja Mion painimatsi erätaukoineen. Videolla Viivi uhrina.


Isi leikkasi ruohon ja mamma siisti saksilla pensaiden alustoja, kun ei viitsinyt aloittaa pörräämistä trimmerillä. Se on niin äänekästä. Jossain vaiheessa mamma katsoi kuinka Miki iloisena juoksi jotain suussaan pitkin pihaa ja ajatteli, että taas pentu löysi jonkun kivan rikkaruohonjuuren. Hetken kuluttua mamman hälytyskellot alkoivat kuitenkin soida, kun Mikin pureskelu kuulosti kovin äänekkäältä. Mikäs siellä suussa olikaan: mamman kännykkä. Kiva rutina vain kuului kun sitä järsi takahampailla. Onneksi oli nokialainen simpukkamalli. Pintanaarmuja tuli kyllä aikalailla, mutta onneksi kameran objektiiviin tuli jälki vain ihan sivuun...

Isi väsytti Mikin ottamalla jalkapallomatsin. Poika kuukahti (Miki siis, isiä ei enää sanota pojaksi) sen jälkeen pitkille nokosille.

Miki kävi kahdella pitkähköllä kävelylenkilläkin. Näimme naapurin Nero-koiran, joka on lapinporokoira ja karkeakarvaisen mäyräkoiran hiukan etäämpää. Tänään tehtiin taas pitkähkö aamulenkki, kun sattui olemaan sateetontakin. Tapasimme Adele-nimisen shitzun. Adelen omistaja arveli Mikin olevan bullterrieri, mutta vaikka mammalla sitä lajia onkin aiemmin ollut, piti korjata että nykyinen on kyllä pienempää kaliiberia eli russeli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti