maanantai 7. kesäkuuta 2010

Koirien kokoontumisajot










Huh-huh. Mikillä on ollut rankka viikonloppu. Lauantaina juhlittiin mamman serkun ylioppilasjuhlia Jämijärvellä. Mammalla on noita serkkuja plakkarissa vielä yksi, joka toivottavasti kirjoittaa kahden vuoden kuluttua. Serkkujen lukumäärä on riittävä, taitaa olla 17 kaiken kaikkiaan. Vanhin setä on 70-vuotias ja nuorin täti 50, joten ikähaitari on myös serkuilla suuri. Jostain kumman syystä moni serkku oli ottanut juhliin mukaan koiransa tai koiranpentunsa. Vanhin koirista oli borderterrieri Kerttu, 13 vuotta ja nuorin karkeakarvainen mäyräkoira Nana, 8 viikkoa. Mukana oli myös Onni, 2 vuotta. Onni on rautahermoinen, melkein puhdas Ibizan podengo, joka on pelastettu Romaniasta (kuvassa vasemmalla). Ulkotarhassa oli myös keltainen labradorinnoutaja Rene ja Henska-sedän mielikuvituskoira Jyry. Henskan perheen karkeakarvainen saksanseisoja lopetettiin vuosi sitten ja siitä asti he ovat tyytyneet vain mielikuvituskoiraan.





Pikku Nana ei ollut kovin innostunut Mikin miehekkäistä otteista.





Matka juhliin alkoi hieman takkuillen, kun Miki kakkasi kuljetuslaatikkoonsa vaikka mamma yritti saada sitä tekemään asiansa kotipihaan ennen lähtöä. Kun siitä selvittiin, sujui loppupäivä oikein hyvin. Juhlissa oli hauskaa, tosin kovan tuulen vuoksi melko kylmä. Mikä ihailtiin ja se sai leikkiä kiltin Onnin ja ujon Nanan kanssa. Paluumatka sujui unten mailla ja loppuiltakin kului patjalla köllötellessä.




Sunnuntaina Miki ja Siiri ryhtyivät terassinpesuhommiin. Oli kaunis päivä ja lämmintäkin, joten työtä oli kiva tehdä. Mamman sylissä aurinkotuolissa piti sitten levätä rankan työrupeaman päätteeksi.









1 kommentti:

  1. Moikka!

    Ompas teillä ollut menoa ja meininkiä!
    Ja taitaa poika kovasti olla äitinsä kaltainen "menossa mukana"

    VastaaPoista