maanantai 21. kesäkuuta 2010

Russeliralli


Mikin sisko Nanni tuli tänään kylään Heidin ja Markuksen kyydissä. Pienen alkukankeuden jälkeen Nanninkin sisu alkoi kasvaa ja velipoika sai yhtä kovaa kyytiä kuin itse aluksi antoi. Aamulla mammalla oli jo jännää, kun pihaan ryntäsi rusakko ja sen perässä naapurien Nero, lapinporokoira. Miki vietiin pikapikaa sisälle, sillä Nero ei ole kovin ystävällinen muille uroksille. Neron omistajien tyttärentytär sattui olemaan yökylässä ja mamma huusi hänet sisältä ottamaan koira kiinni. Mutta Nero ehti lähteä kotiin ennen kuin omat lapset ja yökyläläinen ehtivät ulos. Nero oli tullut railakkaasti varaston päätyyn vedetyn matalan verkkoaidan läpi siten, että verkkoaita oli kallistunut 40 astetta. Mamma tukevoitti aitaa parilla lisäpylväällä.

Nannin lähdettyä Miki ajeli vielä mamman, isin ja Siirin kanssa pakettiautolla Kokemäen mummulaan puuhommiin. Tai niitä puunhakkaushommia teki isi, Miki nukkui ja Siiri ja mamma seurustelivat mummun kanssa. Ehti Miki hiukan pihassa nuuskutellakin ennen kotiinlähtöä. Tällä kertaa ei näkynyt käärmeitä. Onneksi.



Miki sai uuden ötökkälelun Heidi-mammalta ja omakin mamma löysi aamulla Mustista ja Miristä hauskan "humputuskaverin" Mikille. Rekisteripaperit saatiin ja nyt saadaan kaikki tiedot kohdalleen myös vakuutusta varten. Mamman ottamat valokuvat ovat digikamerassa ja mamma lataa ne konelle vasta huomenna. Tässä siksi vain videoklippi ja kännykkäkamerakuvat. Illalla väsähtänyt Miki sammui isin läppärin viereen.


1 kommentti: