sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Iha-haa juhannusta



Miki oli taas keskiviikkona tallilla ja tällä kertaa ihmeteltiin nuorta heppaa, joka hirnui laitumella kun sen kaveri vietiin talliin. Miki oli siitä kovin kiinnostunut, mutta mamma ei uskaltanut päästää liian lähelle sähköaitaa.






Juhannusta lähdettiin viettämään jo torstaiaamuna, jolloin Miki kävi Ulvilan koirien uimarannalla ottamassa tuntumaa Kokemäenjokeen. Saunassa oli oltu jo keskiviikkoiltana pesulla. Mummulaan Kokemäelle lähdettiin juhannuksen viettoon torstai-iltapäivällä kahden auton voimin, kun tavaraa oli niin paljon. Miki kävi heti illalla Kolipellolla kokeilemassa mummulan mansikkamaan lammen veden lämpötilaa ja uskaltautui uimaankin muutaman vedon. Mammalla ei tietenkään ollut silloin kameraa mukana ja seuraavana päivänä Miki vain kahlasi. Tytöt heittivät talviturkkinsa 17-asteiseen veteen.








Kokemäenjoella kahlausta yllä. Alla lammella polskuttelua.




Juhannusaattona Miki auttoi puuhommissa ja vihdanteossa. Maalla oli sikäli tylsää, että Miki ei voinut olla vapaana kuin mansikkamaalla, joka oli syvemmällä metsäaukealla ja kauempana tiestä. Mummun pihapiiri ei ole aidattu ja mökkiläisten tie menee aivan vierestä. Mamma ja tytöt kuljettivat Mikiä hihnassa ja sitten se sai olla pentukehässä pihalla. Yö sujui taas mamman kainalossa ilmapatjalla. Supikoira oli yöllä käynyt pihapiirissä ja sen jälkiä tutkittiin tarkkaan. Käärmeitä ei onneksi tällä kertaa nähty, mutta ampiaisia Miki yritti pyydystää ja hyttysiä oli riittämiin!

Kotiin palattiin lauantaina ja taas sai juosta vapaana omassa pihassa. Kissoillakin oli ollut ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti