torstai 27. toukokuuta 2010

Seuraa johtajaa



Miki ja Mio pitivät eilen hippaleikkiä. Viikin rohkaistui kulkemaan välillä joukon jatkona, mutta aivan yhtä auliisti se ei anna tulla tykö kuin Mio. Videossa näkyvä puuartesaani Terhi Äikkään veistämä keinuhevonen Huuko, jonka harja ja häntä ovat aitoa hevosen jouhta, saa aina välillä melkoista kyytiä Mikiltä. Sitä ovat aikoinaan rieponeet myös kaikki kissamme. Voi olla, että Huuko muuttaa yläkertaan hetkeksi.

Eilen ajelimme taas ratsastustallille ja itse asiassa olimme siellä tiistainakin. Riinan tuntia oltiin kesäksi siirtämässä keskiviikolle emmekä tienneet että siirto oli jo tullut voimaan. No, Miki sai yhden ekstrakerran heppojen ihmettelyssä. Matkalla näimme Autopalstan tulipalon, jota katsomaan oli tien varrelle kerääntynyt aika joukko rubberneckejä. Poikkesimme Toejoen mummilaan kotimatkalla ja siellä Miki tutki melkein kaikki pihan nurkat. Eilen keskiviikkona Miki sai myös järsittäväkseen putkiluun. Sitä se vahti niin mustasukkaisesti kissoilta, että jopa murisi niille kun tulivat liian lähelle nuuskuttamaan! Loppupäivän luuta syötiin ulkona. Harakat sitä näyttivät tänä aamuna kyttäävän.

Olemme tehneet pikku kävelyretkiä pihan ulkopuolellekin. Hihnassa kävelyä tulee siinä samassa harjoiteltua. Leikimme Mikin kanssa aarre-leikkiä sisällä. Mamma kätki nameja ja Miki haki niitä. Kissat tuppasivat kyllä häiriköimään ja nappaamaan aarteet ensin. Tänään Miki oli ensimmäistä kertaa kodinhoitohuoneen pentukehässä harjoittelemassa. Siellä otettiin pienet päikkäritkin. Yöt ovat menneet nyt melko sujuvasti. Yhden kerran yössä mamma on vienyt Mikin pisulle ja aamulla on herätty kello viiden ja kuuden välillä. Yöt ovat olleet kuivia, mutta päivisin niitä vahinkoja sattuu. Tosin Miki menee melkein aina samaan kohtaan, jos hätä yllättää. Pisua tulee välillä useammin, välillä harvemmin. Mamman on vaikea välillä arvioida pitäiskös taas mennä pihalle. Koiranpentu oppii pidättämään vasta viisikuisena, joten rampata saa vielä jonkun aikaa. Miki punnittiin ja se painaa nyt 3,1 kg (just syöneenä).


Miki ja Dimma. Miki on just sen näköinen, että se pakotettiin istumaan tässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti