sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Hurjaa menoa Harmaalinnassa




Walle tuli tänään kylään ja meno oli hurjaa. Walle on 15.3.10 syntynyt tummabrindle ranskanbulldoggipoika. Siis Mikiä kolme päivää vanhempi. Kokoluokka pojilla on tällä hetkellä melko sama ja meno oli alusta alkaen hurjaa. Mikään leluilla leikkiminen ei kelvannut, vaan painia sen piti olla. Meno äityi välillä rähinäksikin, mutta hommassa oli enemmän ääntä kuin äksöniä. Kuusyksi tuntui pojilla olevan mieluisin asento ja välillä piti toppuutella ettei sukukalleuksia liikaa venytetty! Kissat pysyttelivät tiiviisti poissa pelipaikalta.








Ennen Wallen tuloa Miki kiipeili Mion kanssa kissojen kiipeilypuussa ja melkein sai kiinni kissan hännästä. Prinsessakin poikkesi näyttäytymässä ja tankkaamassa raksuja. Kun Miki ulkona liikaa ajoi sitä takaa se poistui arvokkaasti pihasta ja kulki kohti läheistä Murju-ojaa. Siellä tiellä on vieläkin.



Tämä ilta on varmasti todella rauhallinen sekä meillä että Wallen kotona. Huomenna mummi tulee taas Mikiä kaitsemaan, kun mamma taas matkustaa. Tällä kertaa hän saanee palella Kuuskajaskarissa, johon työpaikan tyke-ryhmä on järjestänyt retken. Lämmin sää näyttää nyt olevan ainakin hetkeksi ohi ja Porissa on satanut koko päivän.



1 kommentti:

  1. Tervehdys poikani Miki,

    Olen iloinen sinun uudesta komeasta nimestäsi! Se edellinen olikin hiukan epäilyttävä, koska sukumme miehet ovat hoikkia poikia ;)

    Me seuraamme täältä Rymättylästä käsin sinun seikkailujasi siellä maailmalla :) Voihan hyvin ja varo käärmyksiä.

    Terveisin Isäsi Mano

    VastaaPoista