tiistai 13. heinäkuuta 2010

Makupaloja ja vessajuttuja





Miki ei ole nyt tyytyväinen mammaan, joka joka päivä vie sen suusta herkkupalat. Prinsessa tuo kotiin meheviä myyriä ja mamma vaihtaa ne kierosti maksamakkaraan tai muuhun namiin ja hävittää! Mitä luonnonvarojen tuhlausta. Sen verran malttoi, että otti kuvan muistoksi eilisestä saaliista.




No, helle jatkuu ja samalla koiran leppoisa köllöttely ja sadettajalla leikkiminen. Mikin mielestä mamma on myös hieman outo, koska kastelee häntä kastelukannulla eikä vain kasveja. Kai koirat nyt sentään kasvavat kastelemattakin? Mikin hampaita on irronnut tiiviseen tahtiin. Pikku hampaat edessä ylä-ja alaleuassa ovat kadonneet johonkin.




Mamma on selaillut sisäsiisteyttä käsitteleviä sivuja. Mikihän on ulkona lähes koko ajan ja sisällä ollessaan pidempään yksin pentukehässä. Pentukehä pysyy jo kuivana melko hyvin, mutta muualle taloon voi pisu tulla. Miki ei osaa pyytää aina ulos ja mamma ei aina edelleenkään aina erota muuta nuuskuttelua siitä "hätänuuskuttelusta". Isomman hädän kohdalla homma on selvästi helpompaa, koska sen tulon havaitsee selvemmin ja oikean paikan hakeminen vie aikaa. Talossa on ihana viileää ilmastoinnin ansiosta ja siellä ollaankin oltu nyt enemmän kuin aikoihin, mutta samalla pisua on tullut tänään kaksi kertaa sisälle: kerran lattialle ison häkin viereen ja kerran häkin sisään petiin. Häkkiin pissaaminenhan oli Mikille ihan tapa kun se tuli taloon. Ja tuo samainen peti pissa-alustana, jota on pesty ja pesty mutta ilmeisesti siihen on jäänyt vessan haju. Mamma laittoikin koko häkin kasaan, kun siitä ei tunnu olevan kuin haittaa. Miki nukkuu yöt sisäsiististi makuuhuoneessa ja osaa siellä mennä huoneen ovelle, jos haluaa pois. Kodinhoitohuoneen pentukehässä Miki viihtyy lähes varmasti sisäsistinä. Siispä tuo iso vanha bullihäkki oli jonkinlaisessa vessan asemassa. Nyt aiotaan opetella ulos pyytämistä. Miki oppi tänään haukkumaan käskystä, joten siitä lähdetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti