torstai 15. heinäkuuta 2010

Kuka nosti kissan pöydälle?



Mikiä otti kupoliin, kun Prinsessa kehtasi makuuttaa itseään hänen harjoittelupöydällään. Sitten Miki keksi että pystyy hyppäämään pöydälle leikkimökin terassilta, mutta mamma otti kiinni ja laski maahan ettei tulisi pipi! Prinsessalla oli punkki otsassa ja mamma pyöritti sen pois ja laittoi taas annoksen Frontlinea. Prinsessa on tällä viikolla joka päivä tuonut tuliaisiksi myyrän. Ovatkohan myyrät niin pökerryksissä helteestä etteivät jaksa juosta karkuun?


Miki oli tänään katsomassa Riinaa ratsastusleirillä ja siellä sattui olemaan kylässä myös 9-viikkoinen labradorinpentu Essi. Vastaan tuli myös haavoittunut nokkosperhonen, joka oli hieman pelottava kun räpytteli päin nenää. Illalla tuli sade ja ilma jäähtyi. Niinpä Miki jaksoi tehdä kävelylenkin vain muutaman istumalakon kera. Mammalla ei ole ongelmaa siinä että Miki vetäisi hihnasta - pikemminkin ongelmana on saada pentu kävelemään.


Miki on nyt kokeillut löytynyttä haukkumistaitoaan ahkerasti ja koettanut komentaa mammaa. Tänään harjoiteltiin näyttelyhihnassa kulkemista kahdella eri hihnalla. Mammalla on vanha valkoinen naru bulliajoilta ja uusi metalliketju, johon osti lyhyen mustan nahkahihnan. Molemmat kelpaavat Mikille. Seisominenkin sujuu pikku hiljaa kun harjoittelee pätkissä. Peppu menee kyllä helposti maahan. Miki sai myös kankaisen keyvthäkin makuuhuoneeseen unipesäksi. Tällä hetkellä tuntuu vanha kunnon patja kelvata paremmin. Mammalla oli ajatuksena, että aamupisun jälkeen (siis klo 5 aikoihin...) Miki voisi mennä häkkiin nukkumaan. Nyt mamma on laittanut Mikin kodinhoitohuoneen pentuhäkkiin. Sieltä ei vain kuule jos Miki haluaisi ulos ja kun tuo sisäsiisteyskasvatus on edelleen käynnissä pitäisi vahinkoja välttää. Nyt mamma toivoo ettei uudesta häkistä muodostu uutta vessaa Mikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti