perjantai 9. heinäkuuta 2010

Hiekkalaatikolla

Eilinen päivä oli niin kuuma, että se sujui Mikiltä miltei vain köllötellen. Käytiin toki aamulenkillä ja leikittiinkin välillä. Illalla mummi tuli hoitamaan Mikiä, kun muut lähtivät The Baseballsien konserttiin Yyteriin. Miki olikin sitten pirteä, kun kotiväki palasi klo 10.30. Mammaa kyllä jo väsytti ja innokkaan pennun rauhoittamiseen meni jonkin aikaa.


Tänään Miki kisaili hiekkalaatikossa Prinsessan kanssa ja kävi Viivi-paran hermoille niin että kissa viimein tarrasi poskikarvoihin kiinni oikein kunnolla molemmin etukäpälin. Kas kun Miki oli vyöryttänyt Viivin alleen ja se alle kolmikiloisena oli selvästi alakynnessä. Mamma mokoma päivitti blogia ja pojalla oli tylsää. Mamma askarteli pahvilaatikosta namukätkön, jotta aika kuluisi hetken verran. Seuraavaksi ohjelmassa on ulkoilua, koska nyt sää on miellyttävän pilvinen. Taitaa olla hyvä päivä harjoitella seisomista ja esteiden hyppäämistä. Miki on muuten viime viikolla pissannut ekaa kertaa pihan ulkopuolelle lenkin aikana. Sitä ennen se on tehnyt tarpeitaan vain kotipihaan ja mummuloiden pihoihin. Miki nostaa jo koipeakin. Eilen Prinsessa toi taas myyrän näytille. Onneksi Miki nukkui eikä huomannut. Prinsessa rouskutteli myyrän kurkustaan alas äidin aurinkotuolin vierellä ja Miki uinui varjossa.

Illalla on taas kynsienleikkuu. Mamma tekee sen joka viikko. Mikin silmät vuotavat aurinkoisina päivinä helposti ja niitä saa puhdistaa usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti