maanantai 26. heinäkuuta 2010

Korkeushyppyennätyksiä


Miki mahtuu vielä varastohyllyn alle kun oikein tunkee! Hiukan tarttuu hämähäkinseittejä naamaan. Miki kokeili myös miten mahtuu matkakassiin ja hyvinhän sitä mahtui. Jos vaikka vois muiluttaa itsensä joskus mukaan reissuun.

Mutta osaa Miki mennä ylöspäinkin. Miki pääsi nimittäin ensimmäistä kertaa hyppäämään kissojen huoneen oviaukossa olevan vaneriesteen yli 23.7.2010! Eilen 25.7. Miki pääsi itse sängylle - houkuttimena Mio-kissa. Kissojen huoneeseen hyppiminen loppui kyllä lyhyeen, kun mamma kahdesti heitti Mikin takaisin sille puolelle mihin se kuului ja teki selväksi missä menee "Raja!". Toistaiseksi hyppy-yritykset ovat jääneet siihen. Miki ei ole vielä kokeillut tosissaan yläkerran portaiden alarapulla olevan esteen ylittämistä, vaikka se on huomattavasti matalampi kuin oviaukon este. Yläkerrassa ei ole mitään kovin houkutteleva kuten kissanruokaa...





Mummi oli vahtimassa Mikiä ja tyttöjä torstaina, kun mamma ja isi olivat jazzeilla. Mummi tulee vahdiksi myös tiistaina ja keskiviikkona, kun väki matkustaa Helsinkiin Lintsillä käymään. Kokemäen mummulaan ajeltiin perjantaina ja lauantaina ja Miki sai juoksennella fleksin päässä. Fleksiä käytetään kuitenkin vain maalla. Kaupunkikävelyllä Miki saa edelleen opetella käytöstä tavallisessa hihnassa.






Miki oli tänään rabiesrokotuksella ja punnituksessa paino oli 5,85 kg. Sitä ennen se ehti mutustaa taas yhden Prinsessan kotiin kantaman myyrän. Tulipahan madotettua just viime viikolla. Koska ulkona on taas kosteanlämmin, Miki huilaa viileässä pentukehässään portti auki. Makuhuoneen peti olisi ollut muuten hyvä, mutta lasten kolistelu yläkerrassa kuuluu sinne ja se häiritsee Mikiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti