torstai 19. elokuuta 2010

Nenätysten

Keskiviikkona 18.8. Miki kosketti ensi kerran hevosen turpaa - tai pikemminkin hevonen haisteli Mikiä. Itse asiassa kaksi hevosta vuorotellen. Pienen alkuarastelun jälkeen se oli Mikistä ihan mukavaa. Hevosen henki oli lämmin ja turpa pehmeä. Tänään iltalenkillä menimme taas lammasaitauksen ohi ja tällä kertaa Miki uskalsi lähestyä lampaita. Pienen haparoinnin jälkeen Miki haisteli lampaiden turpia ja ne olivatkin niin mielenkiintoiset että aitaukseenkin teki mieli! Ei sentään menty. Hevosten luona mammalla ei ollut mukana kameraa eikä edes kännykameraa, mutta lampaista saatiin kuva.


Tallilla Miki tapasi eka kerran myös tallitytön (tai -naisen) mopsit Amandan ja Candyn. Riina ainakin väittää että uroksen nimi on Candy (tai Kändi, kuten hän lausuu) vaikka mammasta se kuulostaa tytön nimeltä. Kuten Pörrinkin kanssa, myös Candyn kanssa piti nostaa koipea kilpaa päin pensaita. Maassa tyynesti istua kököttänyt Amanda-parka sai humputusta kerrakseen, kunnes mamma vei innokkaan Mikin pois.

Miki on nauttinut mamman kanssa puutarhan antimista. Etenkin vadelmat ja punaiset karviaiset maistuvat. Jos mamma ei poimi, pitää poimia itse!




Naapurien robottiruohonleikkuri on kummastuttanut Mikiä. Siellä se vihreä otus mönkii itsekseen hyristen tonttia pitkin. Mamma on leikitellyt ajatukselle päästää Miki sen kimppuun, mutta siinä voisi naapurisopu kärsiä ja Mikin varpaatkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti