torstai 5. elokuuta 2010

Lempinimiä ja lepopaikkoja




Mikille on kertynyt jo muutama lempinimi. Useimmiten mamma kutsuu häntä nimellä Miksu, mutta myös Pikku Pöpöä on käytetty. Mikitin tai Miksutin ovat saaneet inspiraation Mickey Mouse Clubhouse eli Mikki Hiiren Kerhotalo -ohjelman laitteesta Mysteeri Mikitin. Riina kutsuu Mikiä myös aika usein Pikku Pedoksi. Viime aikoina Miki on ansainnut myös liikanimen Myyränhenki. Taas tänään Prinsessa toi melkoisen lihavan myyrän tuliaisiksi ja hyvin se taas maistui. Ei muuta kuin matokuuria perään.


Miki on löytänyt uusia unipaikkoja. Olohuoneessa olevan koriarkun päällä voi ottaa päikkärit. Makuuhuoneen sängyn allakin on viileää ja kissojen kiipeilypuun alakerran yksiö on ahkerassa käytössä. Sen oviaukko vaan vaatii Mikin mielestä laajennusta. Jopa makuuhuoneessa oleva kevythäkki on kelvannut öisin. Tosin sängyn jalkopää tai sängyn päädyssä olevan puuarkun kansi ovat ykkösvaihtoehdot yöunille. Mamman kainaloon kömmitään yleensä vasta aamusella.
Miki oli Kokemäellä taas mummulan lammikolla kahlaamassa viikonloppuna. Siellä voi olla aivan vapaana, kun mansikkamaa on sen verran kaukana tiestä metsään raivatulla aukealla. Uimalammessa kelluva muovikanisteri (kiven merkki) sai Mikin hermostumaan ja se jaksoi haukkua sille melko pitkään. Kun siirryimme laiturin puolelle ja Miki tajusi olevansa siellä kauheaa kanisteria lähempänä, se peruutti niin että melkein tippui laiturilta. Paluumatkalla mummulan pihapiiriin, isi näki ison kyyn polun vieressä. Miki ei onneksi nähnyt.

1 kommentti:

  1. Miki on kuin ilmetty isänsä! Jännä miten voikin olla niin samanoloinen ja näköinen poika!

    VastaaPoista