sunnuntai 29. elokuuta 2010

Bää-bää Teppo, onko villoja?






Mikin ja lampaiden suhde syvenee päivä päivältä. Taitaa pojan urahaveissa häämöttää lammaspaimenen virka. Tänäänkin piti saada haistaa ja nuolla jokaisen kuuden lampaan turpa. Muita päivän tärkeitä hommia on tarkistaa kaikki jokirannan polun myyränkolot ja mahdollisesti laajentaa niiden suuaukot. Ehkä voisi ryhtyä myös grynderiksi myyrille? Pienen taka-ajatuksen kera tosin...
Lampaista tuli mieleen yksi bullterrieritapaus ystäväni näyttelyreissulta. Tauolla junnubulli pääsi irti ja juoksi läheiseen lammasaitaukseen kauhistuneiden lampaiden perään. Yksi lammasparka liukastui kuraisella laitumella ja bulli tavoitti sen. Kauhistuneet katsojat uskoivat näkevänsä verisen näytelmän, kun bulli loikkasi lampaan päälle - ja alkoi autuaasti nuolla sen turpaa!


Miki on ansainnut itselleen toiseksi nimekseen Teppo. Kas kun mummi leikkasi talteen Mummo-sarjakuvastripin, jossa mummo tulee hoitamaan pientä mustavalkoista Teppo-koiraa. "Ei oo raukka ruokaa saanut", mummo toteaa ja kaataa Tepon kupin kukkuralleen raksuja. Kun emäntä palaa matkalta kotiin, on vastassa erittäin pulska ja iloinen Teppo sekä mummo joka toteaa: "Kovin oli Teppo nälissään". Tämä viimeinen lause on nykyisin perheessämme lentävänä lauseena aina kun Miki päästää keittiössä selkäpiitä raapivan nälkäänkuolemiskiljaisunsa. "Kovin on Teppo nälissään!" Ja Miki-Teppo tuntuu olevan sitä 24/7.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti