perjantai 10. syyskuuta 2010

Puolukannoutajat vauhdissa






















Viime viikonloppuna Miki teki metsäretken mamman, Riinan ja Siirin kanssa. Retken tukikohtana oli ystävien kesämökki ja kumppaniksi marjannoutoon liittyi Walle. Mustikoita ja puolukoita löytyikin runsaasti ja kun ihmiset eivät ihan koko ajan jaksaneet niitä koirille suoraan suuhun syöttää, piti itsekin nyppiä varvuista marjat irti. Se oli kyllä koirien mielestä aika epäreilua ja kovasti ne yrittivät saada emäntäväkeä koulittua hieman ahkerimmiksi marjansyöttäjiksi. Jos koulutus oli tehotonta, saattoi aina työntää päänsä sankoon ja syödä marjoja suoraan sieltä - siitä eivät kyllä emännät oikein tykänneet! Loppupäivästä Mikin selässä oli mustien pilkkujen lisäksi myös sinisiä. Ihme ja kumma ettei yhtään punaista väriä irronnut puolukkamättäistä Mikiin, sillä sen verran paljon koirat painivat mättäiköissä. Kerran Miki kieri hienon voltin alas sammaleiselta kiveltä.






Koko päivän metsäily ja leikki Wallen kanssa sai Mikin vaipumaan kotimatkalla syvään uneen. Ehkä siihen auttoi myös saunominen. Miki juoksi metsäojaa edestakaisin niin että sai jalkoihinsa komeat savisukat, jotka mamma päätti hävittää saunomisen yhteydessä. Savisukat sai myös Siiri, joka teki upit pihapiirin lammikossa. Onneksi oli varavaatteita mukana.






Koirapuistossa Miki ehti viikolla leikkiä Veeti-russelin kanssa, joka olikin oikein kiva kaveri. Myös Reino ranskanbulldoggi tavattiin puistossa eräänä toisena iltana. Siellä olivat myös Nala, saksanpaimenkoiranpentu ja belgianpaimenkoira (tervuerense-versio) sekä hollanninpaimenkoira. Belgialainen kävi aina välillä komentamassa nuorisoa, joka paini innokkaasti keskenään. Miki on myös melkein joka ilta käynyt laskemassa Harmaalinnan lampaat. Lammasaitaus on koira-aitauksen vieressä, joten samalla näkee onko koirakavereita paikalla.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti