maanantai 20. syyskuuta 2010

Avara luonto esittää

Mikin viikonloppu sujui Turun koiranäyttelyn jälkeen luonnonmukaisessa tunnelmassa. Näyttelymatka meni hyvin ja säilyimme kuivin jaloin ja tassuin. Matkan aikana satoi mennen tullen, mutta onneksi ei auto vuotanut. Miki esiintyi kauniisti ja tuli kakkoseksi. Kehäsihteerin outoa käsialaa hetken tavailtuaan mamma sai selvää arvostelustakin.

Lauantai-iltana Miki tutki kastemadon maallista matkaa (katso video) ja haisteli kuulumisia ilmeisesti hyvin syvältä putken päästä... (katso toinen video). Sunnuntaina vietiin omppuja peuroille Kokemäen metsään ja siellä olikin hieno puro, jonka vesi ryöppysi salaojaputken päästä voimalla ja vauhdilla. Moinen luonnon näytös sai Mikin aivan sekaisin (katso kolmas video). Mamman piti kantaa Miki pois ojasta ettei poika-parka vallan jäädy sinne. Onneksi oli saappaat jalassa.

Sunnuntai-iltana Walle tuli kylään ja loppuilta nautittiin ruohon ja mullan tuoksuisista koirista. Hyvin oli molemmat pyöritetty kasvimaalla ja hiukan pitkäksi venähtänessä ruohossa. Mamma kuvasi Elinan kanssa molemmat pojat puolivuotisjuhliensa kunniaksi hieman paremmalla onnella.


1 kommentti:

  1. Nää videot on kyl aina parhaita... Ei tota koheltamista voi sanoin edes selittää =)

    VastaaPoista