keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kevät keikkuen tulevi... Swinging comes the spring...

This is a REAL snowball!

Come on birdies.

Spring spring - cool!

My own inside pool.

This is the collar Markus and Heidi gave me as an early birthday present. Don't I look tough?

Blogihiljaiseloa on nyt vietetty jonkin aikaa. Arkipäiväisiä sattumia sentään on riittänyt. Varislintujen palattua talvilomiltaan Mikillä riittää taas puuhaa takapihalla niitä vahtiessa. Lumi sulaa ja vesipuroja on hauska jahdata ja "plutata" lätäköissä. Saunaankin Miki sai oman pesuvatin, kun mamma päätti pestä hänet talven pölyistä. Näin Miki ei oikein huomannutkaan kun Riina saippuoi häntä siinä samalla.

Mikillä kävi morsiankin jo aikoja sitten. Itse asiassa hän kävi kahdesti, kun olikin niin kiva sulhasmies. Ei vaiskaan, varmuuden vuoksi kävi ja nyt näyttää siltä että Mikistä on tulossa pahaa-aavistamaton isukki. Homma oli melko suorasukaista eikä siinä paljon esileikkejä harrastettu. Suoraan asiaan vain sen kummempia ihmettelemättä. Kissoista vain Prinsessa viittasi kintaalla moisille toimituksille ja nukkui tyynesti koko ajan tuolilla pöydän alla. Muut kaksi pysyivät vieraan koiran pelossa visusti yläkerrassa.

Lenkillä alkaa kulua yhä enemmän aikaa kun kevätauringon sulattaman lumen alta paljastuu ihania kevään haisuja, joita pitää pitkään ja hartaasti tutkia. Mukava olisi niissä hajuissa kieriäkin jos vain annettaisiin tilaisuus. Mamma vaan on aina näissä jutuissa kumman vastahakoinen vaikka itse aina suihkuttelee itseensä kaiken maailman hajuja, jotka välillä käyvät koiran nenään.

Mamma ilmoitti Mikin Rauman koiranäyttelyyn toukokuun alussa. Siellä on eka mahdollisuus kokeilla avoimen luokan puolella menestystä ja metsästää kolmatta sertiä. Saa nähdä kuinka ankaraksi sen metsästys lopulta tulee. Kun on pienestä kiinni niin on pienestä kiinni.
----------

Mom has been quiet on this blog again. Spring has been coming, sun shining and melting snow revealing all kind of wonderful smells. Walks take more and more time since Miki wants to study them down deep and maybe even roll on them. Mom won't let him of course. Miki doesn't understand why she can spray all kind of smells on her but he can't do he same. Magpies and crows are back and Miki has to watch them very carefully every day so they won't land on our backyard.

Miki had a bride visiting twice - just in case. Whole operation was very fast without any special foreplay. Both times. Prinsessa the cat slept all the time on a chair under kitchen table but other cats hide upstairs. They were afraid of strange bitch. Now it seems likely that Miki will become daddy this spring.

Melting snow forms nice puddles and little springs Miki loves. He also got his own miniature inside pool while Riina shampoed him one weekend. Miki hardly noticed he was washed at the same time - he was too busy playing with water.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti